Minimize

http://amukurs.dk/

Hvad er amukurs.dk?

amukurs.dk er en ny portal til industriens medarbejdere og virksomheder. På portalen får du et samlet overblik over alle AMU-kurser inden for industriens område.

På siderne er kurserne ordnet i pakker og oversigter inden for industriens brancher.

Det er let og enkelt at få et hurtigt overblik over de aktuelle kurser, steder og tider i hele landet - eller helt lokalt. Oplysningerne vises i en kalender, som er lige til at printe ud i en pdf-fil.   

 

https://www.efteruddannelse.dk 

Hvad er EfterUddannelse.dk?

EfterUddannelse.dk er en landsdækkende tilmeldings- og ansøgningsportal for erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, herunder AMU-kurser.På portalen kan virksomheder og kursister finde kurser, foretage tilmeldinger, ansøge digitalt om VEU-godtgørelse og befordringstilskud samt få overblik over kursusaktiviteter og status for ansøgninger. Portalen bruges også af de uddannelsessteder, som udbyder kurserne, samt af a-kasserne, som administrerer VEU-ansøgningerne. Læs mere om portalen på siden Om EfterUddannelse.dk. 

 

 

Se uddannelser under Metal industrien:klik her

Se de administrative efter og videreuddannelser: klik her

 

 

http://www.veu-center.dk/

VEU står for Voksen- og EfterUddannelse, og VEU-centret er et formelt samarbejde mellem de skoler, der udbyder voksenuddannelse og efteruddannelse.

Den 1. januar 2010 blev 13 nye VEU-centre oprettet rundt i hele landet, og de fungerer som én indgang for dig som privatperson og/eller virksomhed, der ønsker vejledning om hvilke muligheder, der findes for voksenuddannelse og efteruddannelse. 

Minimize
Top